Meidän tarina

Suomi-Honduras Seura ry

Joukko hondurasilaisia ja suomalaisia perusti seuran marraskuussa 2016.
He halusivat luoda sillan ystävyydelle näiden kulttuurien välille huomattuaan kuinka vähän Suomella ja Hondurasilla oli keskenään vuorovaikutusta.

Monikulttuurisena yhdistyksenä haluamme edistää hondurasilaisten ja latinalaisamerikkalaisten integroitumista Suomen yhteiskuntaan sekä lisätä tietoa Hondurasista Suomessa.

Suomalainen läpinäkyvyyden ja koulutuksen malli ovat asioita, joita haluamme viedä puolestaan Hondurasiin ja lisätä paikallisten tietoa suomalaisesta yhteiskunnasta.

Olemme vielä pieni ystävyysseura, mutta motivaatiomme on suurta.
Seura laajenee, ja meillä on nyt Suomen lisäksi edustaja Euroopassa sekä Amerikassa. Toivomme kuitenkin lisää kasvua, joten kaikille Hondurasista, Suomesta ja kulttuurista kiinnostuneille on ovet auki.

Sinäkin olet lämpimästi tervetullut mukaan!