Kahvittelemalla naisille Ammatteja

10.50

Ostamalla tätä kahvia, olet mukana kampanjaan ” Kahvittelemalla naiselle Ammatteja” jokaisesta myydystä kahvipaketin lahjoitamassa 1.50€ Naisten Pankille.

Alquimista Coffee on pehmeä, täyteläinen ja keskitumma kahvi, jossa suklainen ja karamellimainen aromi, ja sitrushedelmäinen jälkimaku. Sopii niin juhlaan kuin arkeenkin, nautittavaksi hyvässä seurassa!

Kahvin tiedot:

Papujen alkuperämaa: Honduras.

Pavut: Catuai, 100% Arabica.

Alue: Santa, Elena, La Paz.

Korkeus: 1500m.

Käsittely: Käsinpoimittu, pesty, aurinkokuivattu.

Paahtimo: Alquimista Coffee Lab, Mairena Del Aljarafe, Sevilla.

Pakkauksen koko: 250g

Paahtoaste: Tumma sekä keskitumma.

Laatu: Papuina, suodatinjauhatus sekä espressojauhatus.

Paketin hinta: 10.50€

HUOM! Ei arvolisäveroa, myyjänä yleishyödyllinen ja aatteellinen, voittoa tavoittelematon yhdistys.

MITEN KAHVIA TILATAAN

Kahvin tuoreuden varmistamiseksi teemme paahtimolle tilauksia kaksi kertaa kuukaudessa. Ennakkotilaukset on oltava meillä kunkin kuukauden 10. ja 25. päivään mennessä. Lähetämme tällöin tilauksen paahtimolle, joka paahtaa kahvin meille ilmoittamamme tilausmäärän mukaisesti.

Paahtoerän toimitus Suomeen kestää n. viikon, sen jälkeen postitamme kahvitilaukset, mitkä ovat perillä asiakkaalla 1-2 työpäivän kuluttua lähetyksestä.

Huom! Kahvitilauksen pitää olla meillä viimeistään päivää ennen ennakkotilauspäiviä klo 14 mennessä, jotta se pääsee mukaan tilaukseen. Sen jälkeen tulleet kahvitilaukset tilataan vasta seuraavan tilauserän yhteydessä.

TOIMITUSTAVAT SUOMEEN

Nouto Turusta: nolla euroa

Nouto Postin noutopisteestä tai pakettiautomaatista 5,90 €.

Muista aina ilmoittaa matkapuhelinnumerosi niin saat saapumisilmoituksen ja pakettiautomaatin koodin tekstiviestinä.

Toimitus kotiin (Postin kotipaketti) 9,90 €

Postin kotipaketista ollaan yhteydessä sinuun, jolloin he sopivat kanssasi jakeluajan. Sovittavat toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9-21 välillä.

Kampanjatarjouksena tarjoamme yli kymmenen kahvipaketin tilaajalle Postin kotipaketin veloituksetta sekä pienen hondurasilaisen yllätyksen kaupan päälle.  Kampanjatarjous on voimassa maaliskuun loppuun asti! Saadaksesi tarjouksen käyttöön käytä koodia: KAHVI10