SUOMI-HONDURAS SEURA RY GOES USA!

Suomi-Honduras Seura ry toteuttaa suuren taideprojektin Yhdysvalloissa yhdessä kymmenen hondurasilaisen taiteilijan kanssa tulevana keväänä. Lisäksi meillä on kaksi vierailevaa taiteilijaa, paikallinen taiteilija North Charlestonista sekä Saksassa asuva hondurasilaistaiteilija.

Taidekiertueen nimi on: Our Art, Our Life”/ “Honduras, Arte y lo Nuestro”.
Taideprojektin tarkoituksena on kerätä varoja Hondurasin ainoalle julkiselle taidekoululle, ENBAlle (Escuela Nacional de Bellas Artes). Taiteilijat lahjoittavat jokaisesta myydystä taideteoksesta 10-30% projektillemme. Prosenttiosuus vaihtelee kustannussyiden vuoksi. Hankituilla varoilla ostetaan koululle mm. materiaaleja ja työkaluja opiskelijoiden käyttöön.

Aikataulu ja näyttelypaikat ovat seuraavat:

– Art Gallery Zelaya Art Framing, Miami, Florida, 27.4.-8.5.2018

– City Hall Lane, North Charleston, Etelä-Carolina, 1.5.-22.6.2018

– HoLa Art Gallery, Knoxville, Tennessee, 4.5.-4.6.2018

"Tällä projektilla vahvistamme myös Suomen, Hondurasin ja Yhdysvaltojen kulttuurillista vuorovaikutusta"

TUTUSTUU TAITELIJOIHIMME

Orlando Roque