Naistenpäivä 2018

In Merkkipäivä

Kansainvälistä naistenpäivää on vietetty jo yli sadan vuoden ajan kymmenissä maissa. Vuonna 1975 Yhdistyneet kansakunnat vahvisti päivän vieton “Yhdistyneiden kansakuntien naisten oikeuksien ja kansainvälisen rauhan päiväksi”.

Naiset ovat yhteiskunnan selkäranka. Työnteko sukupuolten tasa-arvon puolesta jatkuu edelleen, mistä tämäkin tärkeä päivä meitä muistuttaa.

Tämä on hyvä päivä muistaa ja arvostaa naisten tärkeää roolia maailmassamme.

“Naisena oleminen on jotain niin merkillistä, niin hämmentävää ja niin monimutkaista, että vain nainen osaa siitä selvitä”.

– Sören Kierkegard-

Suomi-Honduras Seura ry toivottaa kaikille maailman naisille ihanaa naistenpäivää!

Feliz día internacional de la Mujer!    Happy International Women’s Day!