Alquimista Coffee Lab

 In Uncategorized

Seuramme tekee yhteistyötä tämän Sevillassa sijaitsevan kahvipaahtimon kanssa. Paahtimoa johtaa hondurasilainen kahvimestari Mariela ja hänen miehensä Sergío. He ovat todellisia laadukkaan kahvin rakastajia, ja takaavat myymänsä kahvin erinomaisuuden.

Tämän yrittäjäpariskunnan myymä hondurasilainen kahvi on kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti tuotettua, ja se tuodaan ainoastaan hondurasilaisilta pienviljelijöiltä. Erityistä huomiota on kiinnitetty hyviin työskentelyolosuhteisiin viljelmillä, esimerkiksi niin että korvaus työstä on viljelijöille riittävä ja lapsityövoimaa ei käytetä.

Alquimista Coffee Lab tuo kahvia kahdeksasta eri kohteesta, mutta heidän tähtituotteensa on hondurasilainen kahvi, mikä kuuluu Catracha Coffee-ohjelmaan. Catracha coffee on hondurasilainen kahviyhteisö ja -järjestö, mikä yhdistää Santa Elenan alueen pientuottajat. Tämä yhteisö on omistautunut parantamaan pienviljelijöiden ja koko tuotantolinjan olosuhteita. Catracha coffee luo projekteja, jotka auttavat Santa Elenan aluetta. Yhteisö kasvattaa viljelijöiden tietoisuutta kahvin oikeudenmukaisesta hinnoittelusta, ja kahvin uusista ekologisemmista viljelytavoista.  Yritys toteuttaa myös erilaisia kulttuuritapahtumia alueella.

Alquimista Coffee Lab työskentelee Catracha Coffee-yhteisöön kuuluvien pienviljelijöiden, Glenda ja Wilfredo Vasquezin kanssa. Paahtimo ostaa tällä hetkellä kaiken hondurasilaisen kahvinsa tältä vaatimattomalta ja hyvin työteliäältä pariskunnalta, joka kasvattaa kahvinsa huolella ja suurella rakkaudella. 

Recent Posts
Showing 2 comments
 • 商務中心
  Reply

  Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wished to say that I have really enjoyed browsing your blog posts.
  After all I will be subscribing to your rss feed and
  I hope you write again very soon!

  • Suomi-Honduras Seura ry
   Reply

   Hi there,

   We’re very glad you like the post. The Alquimista Coffee is super delicious, we recommend you to try it 😉 Honduran Coffee is the best!

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0
%d bloggers like this: