Alquimista Coffee Lab

In Uncategorized

Seuramme tekee yhteistyötä tämän Sevillassa sijaitsevan kahvipaahtimon kanssa. Paahtimoa johtaa hondurasilainen kahvimestari Mariela ja hänen miehensä Sergío. He ovat todellisia laadukkaan kahvin rakastajia, ja takaavat myymänsä kahvin erinomaisuuden.

Tämän yrittäjäpariskunnan myymä hondurasilainen kahvi on kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti tuotettua, ja se tuodaan ainoastaan hondurasilaisilta pienviljelijöiltä. Erityistä huomiota on kiinnitetty hyviin työskentelyolosuhteisiin viljelmillä, esimerkiksi niin että korvaus työstä on viljelijöille riittävä ja lapsityövoimaa ei käytetä.

Alquimista Coffee Lab tuo kahvia kahdeksasta eri kohteesta, mutta heidän tähtituotteensa on hondurasilainen kahvi, mikä kuuluu Catracha Coffee-ohjelmaan. Catracha coffee on hondurasilainen kahviyhteisö ja -järjestö, mikä yhdistää Santa Elenan alueen pientuottajat. Tämä yhteisö on omistautunut parantamaan pienviljelijöiden ja koko tuotantolinjan olosuhteita. Catracha coffee luo projekteja, jotka auttavat Santa Elenan aluetta. Yhteisö kasvattaa viljelijöiden tietoisuutta kahvin oikeudenmukaisesta hinnoittelusta, ja kahvin uusista ekologisemmista viljelytavoista.  Yritys toteuttaa myös erilaisia kulttuuritapahtumia alueella.

Alquimista Coffee Lab työskentelee Catracha Coffee-yhteisöön kuuluvien pienviljelijöiden, Glenda ja Wilfredo Vasquezin kanssa. Paahtimo ostaa tällä hetkellä kaiken hondurasilaisen kahvinsa tältä vaatimattomalta ja hyvin työteliäältä pariskunnalta, joka kasvattaa kahvinsa huolella ja suurella rakkaudella.